Националният превозвач с гъвкава политика към пътниците

в Новини

Българският национален превозвач предлага от 15 до 31 октомври еднопосочните билети по всички директни международни дестинции да са на промоционално ниски цени и с удобни гъвкави условия за безплатно презаверяване на дата, промяна на дестинация или име на билет.

Най-ниски са цените за пътуванията между София и Атина – 59 EUR в посока, a 69 EUR струват тези за Виена. До Берлин пасажерите на националния превозвач могат да стигнат срещу 79 EUR, до Франкфурт за 89 EUR, а до Цюрих – само за 109 EUR.

С гъвкавите условия, които „България Еър“ предоставя, билетите могат да бъдат променяни при необходимост. Предлага се смяна на дата без такса за услугата и смяна на дестинация, като е възможно да има доплащане единствено при разлика в тарифата на новоизбрания полет. Билетите дори могат да бъдат предоставени за ползване от други лица благодарение на включения бонус – безплатна смяна на име.

Всички билети, закупени в рамките на кампанията с ниски цени, могат да се използват за пътувания до 31 март 2021 г. С цел осигуряване на по-голяма сигурност и лично спокойствие на пътниците си националният превозвач предлага и възможност за избор на редица допълнителни услуги, сред които избор на седалка с повече пространство (3-ти ред и авариен изход) – срещу 20 EUR, както и на такава, която е по-близо до изхода (4-ти ред) – само срещу 10 EUR.

На разположение на клиентите е и възможността да заявят, че искат съседната седалката да остане свободна, като е необходимо единствено да заплатят нейната нетна стойност – без летищни и други такси. Услугата Upgade до бизнес класа, налична от 24 часа до 40 минути преди планираното излитане на полета, може да се използва при наличие на свободни места срещу 100 EUR за международни или 50 EUR за вътрешни полети.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар