Николай Марков: Нулева толерантност за всяка друга развръзка, освен една – оставка, съд и затвор

в България

Повечето от политическите субекти в България предлагат спасителни планове на Борисов, въпреки представянето им като искане на оставка.

Предлагам, по-голяма бдителност на гражданското общество и нулева толерантност спрямо всяка друга пробутвана от подлеци възможна развръзка, освен една –
оставка, съд и затвор!

Справедливост през ляво, дясно или център е утопия, която трябва да бъде погребана веднъж и завинаги от българските граждани. Начинът по който се извърши завладяването на държавата от престъпници с бели якички е престъпление, а участниците в този продължаващ процес – престъпници. Те имат имена.

Общественият договор беше грубо погазен в продължилия десетилетия престъпен преход към демокрация. И понеже 32 години не вкусихме от върховенството на закона и защитените граждански права, справедлива развръзка ще бъде и престъпниците ни да не видят бял ден.

Докато дойде техния ден – само техния.

Николай Марков, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар