Нинова: БСП категорично не е съгласна с изгонването на 70 руски дипломати

в България

Нинова: БСП категорично не е съгласна с изгонването на 70 руски дипломати Лидерът на БСП Корнелия Нинова категорично не е съгласна с изгонването на 70 руски дипломати от България

“Решението да бъдат изгонени 70 руски дипломати е безпрецедентен акт в българската дипломация, който ще има дългосрочни последици.

То не е вземано от Министерския съвет, нито на коалиционен съвет. БСП категорично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел”.

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

По-рано премиерът в оставка Кирил Петков обяви, че всеки, който работи за чужди интереси, ще бъде призован да се върне обратно в страната, откъдето е дошъл. А от Министерството на външните работи съобщиха, че са привикали на среща посланикът на Русия Елеонора Митрофанова.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар