Посрещат Мая Манолова с гайди като капитан Петко Войвода!

в България


Мая Манолова навсякъде в страната хората я посрещат горещо като капитана Петко Спасителят. Мая Манолова не спира да обикаля малките и големи населен места и навсякъде я посрещат радушно и с много надежда, че само тя ще сломи проклетите от народът поробители окупирали властта в страната ни!

Пеят се песни за пожарът на Бунта, но хората в страната наистина наричат властта „убийци“ и „изедници“ като хората са смазани и ограбени, бедни и гладни, хората са обезверени както по времето когато капитан Петко се е борил и бранил народът си. Някой ще кажат, че не можем да съпоставяме времената и хората, но можем да си признаем, че и днес не се живее по-леко.

Истината е, че Манолова е единственият политик, който без охрана от НСО обикаля страната, защото народът я обича, защото хората я харесват и подкрепят, тя е народен човек, който се бори с всички законови средства срещу поробителите ни днес.

Мая Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“ се изправиха срещу системата, която ни заробва, срещу системата, която ни убива да се изправим и ние с нея да бъдем смели Българи и да защитим Българското, да защитим България!

 

И тогава и сега изеднци народни е имало, но е имало и поборници, които да бранят народа и ако тогава са казвали „смърт или свобода “ днес всички ние казваме „Оставка, съд и затвор“.

Виж още публикации на bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар