По мое време защо нямаше лекарска грешка?

в Бай Тошо/България

По мое време защо нямаше лекарска грешка?


Бай Тошо пита: По мое време защо нямаше лекарска грешка ли, ами защото я сбърка някой, я покаже небрежност и влиза в затвора! Има член от мое време в Наказателният Кодекс ”Престъпна небрежност”, ама сега не важи нито за политици, нито за лекари. По мое време всеки ръководен орган носеше отговорност и когато се стигнеше до злополука с нещастен край винаги имаше кой да влезе в затвора, но сега обаче няма органи, които да следят какво става, да правят ревизии, да задават въпроси и да разследват и затова измирате без да има наказани.

По мое време България бе страната с най-много болници на глава от населението и затова се оказахте най-издържливата нация, но днес те ви тровят, пръскат и избиват с фалшиви лекарства се правят, че ви лекуват, а и накрая спряха да ви лекуват! Затвориха болниците и страната и не мре този народ и не мре, а това дето аз съм го имунизирал не мре как бъде.

Стигна се до там, че хората не вярват нито на полиция, нито на лекари скоро и на телевизорите ще спрат да вярват само хладилниците ви казват истината, че сте бедни и гладни. По мое време имаше безплатно здравеопазване на най-високо ниво в света като всичко бе с грижа за другарките и другарите, но сега лекари и политици се надпреварват кой колко народ да затрие, а другарките и другарите вече са под карантина с малки пенсии и чакат всеки своят край!

Какво ще остане след тях – децата в чужбина, другите чакат на пенсията на пенсионерите, вие бавно умирате, но пак не протестирате!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар