Президентството: Синът на Румен Радев не е задържан или разпитван от МВР, рожденият ден не е бил в столично заведение

в България

От прессекретарита на Президентството изпратиха официален отговор на отправени от медии въпроси във връзка с появилата се информация в медийното пространство, че синът на държавния глава Румен Радев е бил задържан за неспазване на противоепидемичните мерки.

Novini.bg публикува позицията на „Дондуков 2“ без редакторска намеса:

„Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност.

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни“.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар