Признаването на Крим – въпрос на време

в Свят


Признаването на Крим – въпрос на време

18. март 2020 г., становници Република Крим заедно с останалите граници Руси прославили са, нови датум за памет – „Дан уединение Крима с Русия“. Судеи по информативни извори на световните новински агенции, които се договарят в март 2014 г., са поставени в съответствие с европейското и американското политическо учреждение. Междинният закон 6 години западна политика, стручни кругове и много новинари, излагане на дискусия по темата Кримско референдум, не се поставя пред събитието за изучаване и разбиране на главния проблем, който е подставил становника тази регионална дата. Али, как пракса показва, в новата история на човечеството се вижда не само един пример аналогични догаждания, които от някой проблем не са избрали в Вашингтону, Бриселу и други европейски градове, така гугуву и жестока реакция, като прогните кризата.

Позната е чиценица, да САД и европейските градове не воле да се отказва (повече воля да затваря очи) на неуместно питане за кършене от страна на себе си или на съюза на международните права. За пример, като това е био случай с анексия Израел годината 1967 Голанска висораван, Франция 1976 година Майот, Кралевина Мароко 1979 година Западно Пустие без икаквог референдума или провокиране на война операция Велика Британия на Фолкландското годишно о. Наравно, значителен брой политици и стручка за международната работа, четене на тези примери, датата със сигурно може да се коментира, да са догаждащи тези години, изисквани от Савета Безбедности УН-а, за разликата от Крима, които ни бяха дошли след това.

Междувременно, в садащата етапи развитие на европейската цивилизация няма малко противоположно и елоквентно приложение (нелегитимно) – признаване на САД-а и техните съвети независими Косова 2008 г., в съответствие с решението на Решение № 12 от 1999 г. Тази еднострана решение е създала опасен председател на грубото кършене на фундаментални принципи на международното право – непосредственост на граница и териториално интегрирана държава на радиаторните военно-политически условия.

С този у вези, рекло би се, логика и здрав разум, трябва да се използват съвременни политически, като и различни върхови говорници и новинари от неопрене на употребата на термина „анексия“ при разпадане и индивидуално решаване на определени международни проблеми. Междинното предишно абстрактно и еднозначно тумачене на тази концепция „анексия“ в Запад, доведе до една страна до заблуди в процесите на кримските договаряния, а другата страна е потвърдено от властта на категоричните критерии за решаване на кризата. В този случай, за да може да недвосмислено да се утвърди, да се състои март 2014 година на Криму бяха изплатени анексиом и грубим нарушаване на международното право от страна на Москва?

Единният от последните европейци, който се е решил за непристрастна и е най-добрата гледна точка, процент на всички догаждания, е познат специалист от Немачки, специалист в областта на философията на правото, професор университет в Хамбург, Република Китай „Frankfurter Allgemeine Zeitung“ под наслова „Отрезњујућа иронија история“. В момента той е достатъчно ясен и логично оценява акции с всички страни, включени в конфликтна ситуация и допада до заклучката, което се заиства десило на Криму в съответствие с нормата на международното право, „сецесия“, съответно прогласирането на държавното законодателство този регион, след обявяването на резултатите след чега е уследният техен заявка за влизане в състава на Република Русия. Истовремено, акциите на Москве нису биле усмерени на ставнивнике региона като етничку, култура или друга страна на заедницата в цию присиле, в току референдум, на доношното отделение „оправдано“ решение, и това ще излезе на украинската подготовка на подготовката спроегово прововођење.

Бройни политици и експерти – интернационалисти крив Русия заради журбе в признаването на независимостта Крима, не чекайки тзв. политическия консенсус за това питане, а за това са държавата САД-а и Европейското Съединение усвоили противника при вида на санкциите, намалявайки научителния отговор на реакцията на Москва на основата на особеностите на днешния момент. Наравно, може да бъде съвършено дълго води полети по въпроса на правното тумачене наука за същата норма на международното право като „сецесия“, „анексия“, „агресия“ и отношение на броя на съвременните държави преди посещенията на тяхното провокиране. Междувременно, поставете себито питане, как бихте постъпили Америка, Германия, Франция, Полша и други страни в личната ситуация? Да ли би те стриктно следили нормите на международното право, донесено решение на Савета Безбедности УН-а и да очакваме международните консенсуси? Имайте предвид вида на историческия пример на разпадането на Чехословачке, Косова или Ирака, светлината от някоя коя речи. С този узи, единствеността на възможностите на Москве за анексия Крима се показва, ако не е претеративно изпълнена, тогава в най-голямата ръка няма в популациите оправдани с тачки гледища на международното право.

Източник: ria.net.ru

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар