Радев: Борисов разиграва театър. Знам добре откъде идват атаките срещу семейството ми

в България

Призивът на премиера да не се намесват децата в политиката е театър за наивници, знам много добре откъде идват атаките към мен и семейството ми.

Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Плевен.

„Категорично не приемам да се намесват семействата и да бъдат преследвани. Знаете, че протестите на българите са закономерен резултат от политиката и действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерски съвет, но там няма никого“, заяви още президентът Румен Радев.

„Знаете, че протестите на българите са закономерен резултат от политиката на министър-председателя. Те протестират под прозорците на властта, но там няма никой“, каза президентът.

„Категорично има ощетени бизнеси. Тези огромни пари, които се раздават от телевизора, не стигат до нуждаещите се“, смята държавният глава.

Лозето не ще молитви, то иска мотика – така и с българската политика, каза още държавният глава.Той отговори на въпрос дали следи политическите процеси преди изборите. „Трябва умно да зарежем българското лозе така, че да дадем шанс на най-добрите филизи и да изрежем излишните, ако искаме да има плод. По отношение на всички тези процеси, които вървят за коалиране, както преди малко ни обясняваше и проф. Пачев – трябва да мислим кой ще бъде най-добрият купаж така, че да даде наистина един добър резултат. Трябва да работим. Иска се добра преценка, иска се правилен избор. Надявам се, че заедно като народ ще дадем този шанс на 4 април“, заяви още президентът Радев.

Държавният глава коментира темата за коалициите. „Явно това е неизбежно. Виждаме какъв е паритетът. По всичко личи, че ще имаме един доста фрагментиран парламент. Дали това е добре или зле, ще покажат изборите, ще покаже мъдростта на тези партии, които влязат вътре така, че да се отстоява националния интерес“, допълни още Радев.

Източник: Гласове

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар