Слави за Караянчева: Ако Славейков можеше да види наследника си, щеше да стане и да се включи в протеста на жълтите павета

в България

Маалииии… Какво излиза от речта на Цвета Караянчева!?

Че магистралите са на Борисов, той ги е родил, напънал се е и ги е родил!

Магистралите и метрото ги е направил той за гербаджиите. С нашите пари от нашите данъци. Ако викаш за Бойко, возиш се на магистралите и ползваш метрото, обаче ако викаш срещу Бойко, върви си пеш. В това иска да ни убеди една умна кърджалийска дама. Това коментира в шоуто си по телевизия 7/8 Слави Трифонов.

Обаче важен е и езика на тялото. Езикът на тялото е важен, когато се изразяваме и най-вече, когато нямаме думи, з ада се изразим. Кога човек маха като регулировчик, докато говори? – тогава, когато няьма убедителни думи, когато не знае как точно да се изрази, или пък когато лъже. От речта на Краянчева излиза, че или не знае достатъчно добре български език, или се чувства ужасно несигурна в това, което казва, или лъже, коментира Трифонов.

Сигурен съм, че ако можеше да види какъв наследник има на поста Петко Славейков щеше да стане от пейката на площада и веднага би се включил в протестите на жълтите павета, завърши коментара си Трифонов.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар