Слави Трифонов бесен на Правителството

в България

Слави Трифонов бесен на Правителството


Слави Трифонов бил бесен на правителството, защото те не решавали проблемите на нас малките хора, а само се чудили как да ограбват повече и повече! По Коледа стават чудеса и то какви – нови смети за парно, вдигат ток и вода, вдигат цените на храните, а хората са затворени по домовете си!

„Бесен съм“ им казал Слави Трифонов! Това срастване на мафията с властта и съд и прокуратура, това чувство за безнаказаност и надзаконие, тази арогантност и лъжи не могат да продължават вечно, а трябва да се сложи край на това управление, защото от него страдат най-вече бедните и неоправданите и богатите също са по арести като граби се и се взима всичко от всеки, докога ще търпим?

Слави е казал, че е време някой да изхвърли боклука от властта веднъж и завинаги. Но за да се случи това трябва всички ние заедно да се обединим в една кауза „народът срещу мафията“!

 

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар