Слави Трифонов: Само с викове „оставка“ няма да стане!

в България

Слави Трифонов: Само с викове „оставка“ няма да стане!


Трифонов е трети по рейтинг Слави Трифонов изпреварва ДПС по рейтинг и след като се нарежда на трета позиция истинският балансьор ще бъде на следващите избори той и неговата партия. ГЕРБ и БСП ще зависят от неговият политически формат за да съставят мнозинство в парламента и тогава тежко им и горко, защото не им е розова картинката.

Да си представим, че Слави Трифонов се коалира с хората на Мая Манолова и бъдат подкрепени от Румен Радев и хората им гласуват по-голямо доверие и така се пренареди парламента, че от тях зависи политическата стабилност в страната, тогава какво става? Няма сигурност нито социална, нито икономическа в България, а за политическа виждаме вече три месеца протести какво следва за политиката у нас.

Слави Трифонов се очаква да бъде подкрепен от голям брой хора у нас и в чужбина, а Манолова гради структури в цялата страна и истината е, че само едни честни избори в страната ни могат да пренаредят картата в полза на обществото.

Дали хунтата узурпирала властта ще допусне това? Машинното и електронното гласуване са шанс за Демокрация за да победи политико-икономическата мафия. Олигарсите набират медийна мощ, с която да влияят на изборните процеси, а свободните медии са мачкани и унищожавани като все повече се запушва народният глас.

Време е Слави Трифонов като патриот да развее знамето на победата и да поведе хората към една чиста и свята република. За да бъде чиста обаче трябва да изхвърлим боклука от властта и това е наше дело и дълг да застанем зад новите лица и да изметем колкото се може по-бързо хунтата узурпирала властта, но само с оставка не става, а трябва и още нещо! Какво трябва според вас да се направи за да изчистим страната си?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар