Слави Трифонов: Свалихме Комунизма ще свалим и Бойковизма!

в България


Слави Трифонов имаше една от водещите роли при свалянето на Комунизма с множество телевизионни формати и мащабна медийна активност – усмиване на фигурата на ТАТО и куклата на Каналето, но днес виждаме Слави Трифонов активно да участва в свалянето на Бойковизма.

За тази ли Демокрация бленуваха студентите на протестите свалили режима на Тодор Живков? За този ли стандарт на живот се бориха някогашните десни?

Какви бяха целите и какви резултатите?

Днес Слави Трифонов пред очите му преминаха всички политици и целият уродлив преход и от пиедестала на човек събрал много мъдрост и политически опит, много гняв и ярост на продажните политици той казва „има такъв народ“ и ние трябва да покажем, че наистина трябва да застанем зад него и да изхвърлим боклука от властта. И така както свалихме Комунизма, така ще свалим и Бойковизма, но заедно.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар