Стефан Пройнов:Голямото надлъгване

в България


Голямото надлъгване в страната е най-голямо по време на избори. Всички ще бъдат излъгани, казва Стефан Пройнов. Пиарите лъжат политиците, политиците лъжат хората, медиите лъжат политиците, че много им се четат публикациите и всички лъжат, всички, а хората обещават, че ще гласуват за някой, но и те го лъжат.

Голямото надлъгване е епизодичен сценарий през някоя друга година или понякога през някой друг месец дори и така всички лъжат, но накрая българския народ е излъган. Партиите взимат субсидия, която идва от Бюджетът, а той пък се сформира от събрани такси, глоби, данъци и ред други. Те пък се плащат от народа и накрая, който и където каквото и да ти говори става ясно, че нещо ще платиш.

Може да не е веднага, но всеки един е сметнат предварително рано или късно ще плати.Само политиците не плащат – те са на държавната хранилка, но за да заслужат привилегиите си трябва да се докажат като лъжци. Медиите и те не падат по-долу затова и доста политици има произлезли от журналистическите среди, но какво да се прави често лъжецът вика дръжте лъжеца, а на лъжеца държавата му е дала пари да си плати за медиен комфорт, а хората имат право да си плащат данъците и таксите и други права нямат.

Има такива от нас хората, които също се пробват да излъжат, ама за тях има наказателен кодекс, обществено и публично порицаване, а за политиците това не важи, видиш ли, че са друга бира. Медиите задават тонът – господин еди кой си или другарят еди кой си и хората започват да се обръщат с уважение към него, а в действителност си е пак старият лъжльо.

Социолозите, те не лъжат много нали? Но щом е за пари да вземем и да им простим.
Стефан Пройнов:Голямото надлъгване продължава и след изборите.

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар