Стефан Пройнов: Голямата тайна за златото в България!

в България/История


Стефан Пройнов: Златото е металът, който движи светът от векове. Ще оставим на страна теорията за появата на човекът. Ще оставим на страна и теориите за извънземните, които получават злато добивано в света като има такива догадки във всички континенти. Ще оставим на страна и всички исторически извори за златни залежи по нашите земи и тракийските царе и нашите съкровища. Златото извадено от недрата на земята започва да циркулира до моментът, в който се превръща в съкровище.

То винаги носи след себе си прокоба и нещастие, то носи войни и се превръща в плячка, а плячката често скривана и се превръща в по-голямо съкровище. Има огромни съкровища по нашите земи – злато, което не може да бъде похарчено, но може да бъде откраднато. От древни времена до днес се говори за съкровища на траките и за римските банки.

За несметни богатства натрупани от Вълчан Войвода и други хайдути. За турски хазни, за заровени от турски пълководци за да не попаднат в ръцете на поборниците за свобода. Но свободата е немислима, ако имаш злато. Стефан Пройнов: „Ако другите знаят какво имаш, ще искат да го вземат”. Знаете ли, че една от най-добре пазените тайни е, че по времето на Комунизма е направен анализ на залежите на злато по нашите земи от комунистите и резултатите са главозамайващи .

Тогава се взема решение тази информация да се засекрети и да се пусне дезинформация за да не се разбере истината от великите сили. Думите на Тодор Живков са: България е прекалено малка за да се пребори с тях. Да предположим обаче, че тази тайна достига до великите сили и някой шофьор и охранител е предал тази тайна на Американците.

И така на практика в България идва Демокрацията на едни е отнела много, на други всичко обаче. Започва добиване на злато у нас от други чужди фирми, но колко злато и къде отива златото ни остава тайна за всички нас, но едно е сигурно, че населението, което населява най-богатите на злато земи живее в голяма бедност.

Аз Стефан Пройнов бих добавил, че там където има нефт, има войни и смърт, а там където има злато има бедност и нищета. Златото носи нещастие ви казвам. Живеем в най-красивата страна – богата на природа с прекрасен климат, с природни дадености наричана парче от раят, но сме я превърнали в парче от адът. Закриват се геодезични служби като ние сме първата страна в света, която няма геоложко дружество! Защо ли някой не иска тайната да излезе наяве, може би?

Всички велики империи са взимали от нашето злато, само ние не го използвахме да изградим империя. Да изградим поне силна и независима държава. Може би, защото в страната ни няма държавници или хора, които да мислят за утрешният ден, за идните поколения, за бъдещето на нацията.

Има злато в България не само по чекмеджета има го в недрата на земята в съкровища, но хора достойни няма и именно затова е укривано и винаги ще бъде укривано. Златото има способност да блести, но блясъкът му може да подлуди съзнанието на много хора. Със злато можеш да си купиш почти всичко, но свобода и разум не се продават.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар