Стефан Пройнов: Те искат да Ви отнемат радостта от живота ви

в България

Стефан Пройнов: Те искат да Ви отнемат радостта от живота ви


Стефан Пройнов: Те искат да Ви отнемат радостта от живота ви и да се спре развитието Ви в личен и духовен план! Издигнат от робството и страхът като модел чрез който да властват над вас. Съпротивителните сили на индивидът и неговата борба отслабват, защото целият ви околен свят ви пречи да реализирате каквото и да било като така се убива гневният дух, така се сломява човекът.

Сам човек не може да се бори срещу системата, но малки групи пробудени и единомислещи хора могат да променят средата, в която се намират в заобикалящият ги хаос. Нужна е осъзната промяна във всеки един от нас не под давление на дадени обстоятелства. Нима не се прераждаме за да се променим, нима твореца не иска това от нас? Ние трябва да променим себе си и да осъзнаем силата в нас.

В човек има милиони клетки обособяващи един субект така ние трябва да проумеем, че ако в група хора пробудили се за промяна има единомислие те ще променят себе си и с личен пример и околните и така ще се промени околният им свят и светът, който ни заобикаля. Имено срещу това се бори системата. Дори Господ Бог ни е дал свободна воля да вярваме или не в Него, но те обаче не искат вие да имате свободна воля. Отнемайки радостта ви с ограничения, правила и норми ви водят към робство.

Пандемията може би е генерална репетиция за това какво следва, но тя е създадена с други цели – икономически и политически, но тя ще доведе до различен вид диктатури – бедните ще станат по-бедни, а само определени богати ще станат по-богати, изяждайки други богата в хаосът създаден от тях.

На първо място те искат да ви отнемат радостта от живота, да ви откажат да мечтаете и да имате воля за каквото и да е затова бъдете смели и не се подавайте на страхът и паниката, които медиите и околните ви втълпяват!

Автор:Стефан Пройнов

Източник:proynov.net

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар