Тръмп очаква мир между Саудитска Арабия и Русия

в Свят

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че представители на Русия и Саудитска Арабия имат намерение да стабилизират петролния пазар, съобщи FOX News. Държавният глава вече обяви, че ще работи за споразумение между двете страни. Белият дом проведе кръгла маса с представители на големите петролни компании.

По-рано президентът проведе и разговори с държавните глави на двете страни. Той смята, че и двамата са отворени за споразумение.

„Мисля, че можем да уредим въпроса. Ще възстановим нашия енергиен бизнес“, заяви Тръмп.

Той заяви, че на този етап не планира санкции срещу двете страни, но това е възможно при непредприемане на действия от тяхната страна.

Страните постоянно повишават добива на петрол, което води до падане на цените на пазарите. Предстои среща за обсъждане на възможни варианти.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар