Цвета Караянчева: ГЕРБ не се страхува от служебно правителство

в България

ГЕРБ не се страхува от служебно правителство.

Това е заявил членът на изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева по време на среща с членове и симпатизанти в Ружинци, съобщиха от партийния пресцентър, предаде Novini.bg.

По думите й приоритет на кабинета в момента е извеждането на България от кризата, вследствие на коронавирус, с минимални щети както за икономиката, така и за здравето на хората.

Караянчева е отбелязала, че президентът Радев така и не признал успешния начин, по който правителството управлява кризата – нещо, което по думите й европейските партньори неведнъж са изтъкнали.

Тя призовава онези, които се правят на бойци от Фейсбук, да отидат на терен, да се срещат с хората и да направят структури в населените места. „Тези паважни политици така и не разбраха, че ГЕРБ е силна, защото е при хората“, е казала още Караянчева.

Единство не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук, е заявила още Цвета Караянчева. Според нея целият гняв и злоба, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората, които подкрепят едната или другата страна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар