Цвета Караянчева: ГЕРБ още сега може да се яви на избори. И ще ги спечелим

в България

„Структурите на ГЕРБ функционират отлично.

Членовете на партията са активни в своята обществена дейност и няма от какво да се срамуват.

Дори напротив – увеличените доходи, подобрената инфраструктура, стратегическите проекти и влизането на страната в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз само могат да ни карат да сме горди, че сме част от тази политическа партия.“

С тези думи се обърна към кметовете и общинските съветници от ГЕРБ в община Карлово Цвета Караянчева, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и член на ИК на ГЕРБ ще участва тази вечер в тържествения митинг-заря по повод 183 години от рождението на Васил Левски.

„ПП ГЕРБ е единствената партия в страната, която още сега може да се яви на избори. И ще ги спечелим, съдейки по прогнозите на всички социологически агенции – заяви още Караянчева. – Но именно защото осъзнаваме своята отговорност пред над 1 млн. души, подкрепили ни на изборите, не можем с една оставка да хвърлим държавата в криза и безвремие.

Разбира се, че чуваме справедливите искания на хората и сме готови за диалог. Но сме убедени, че само стабилна държава с монолитно общество може да премине през тежките времена, които се задават вследствие на кризата.“

Исканията на протеста, които Караянчева нарича „справедливи“, са за оставка на правителството начело с Бойко Борисов и оставка на главния прокурор Иван Гешев.

Източник: OFFNews.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар