Ювентус вече е най-могъщият бранд в Италия

в Новини

Ювентус вече е най-популярният бранд в Италия, задминавайки по последователи в Инстаграм модните и автомобилни марки, предадоха италианските медии.

През последните години италианският футболен клуб от Торино увеличи драстично последователите си в социалните мрежи. Зад марката „Ювентус” вече са могъщи модни къщи, както и автомобилният гигант Lamborghini. В Инстаграм Ювентус вече има 40,6 милиона последователи.

Огромен принос има привличането на звездата Кристиано Роналдо, както и маркетинговата стратегия на шампионите, които ребрандираха своето лого, за да бъдат асоциирани не само като футболен клуб, но и като марка. На второ място сред италианските марки е модната къща Gucci с 40,3 милиона последователи. В класацията следват Lamborghini с 26,9 милиона, Dolce&Gabbana с 23,9 милиона и Prada с 23,6 милиона последователи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар