Бай Тошо: И пет лева не струваш Бойко

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: И пет лева не струваш Бойко


Истината е, че и пет лева не струва премиера в очите на хората. Девалвацията върви от много време насам и след изтичането на снимките от чекмеджето Борисов се крие в джипката и обикаля в страната, но само в контролирана среда се появява, защото ако слезе при тълпата ще бъде брутално обругаван. Tова е и причината да не ходи в парламента, защото егото му не търпи критики.

Макар и националните придворни медии да продължават васалното си отношение към него скоро той ще изпита медийната бухалка, с която потупваше враговете си на гърбът си.

Той пропусна момента на достойното оттегляне и сега го очаква огромна доза подигравки и ругатни. Истината е, че народната любов се изпари и това, че ГЕРБ са първи, но те си знаят как са станали първи. Знаят и че 80% от тези дето гласуваха за тях го направиха против личната и воля, а останалите 20% просто не се лекуват. Бай Тошо: Той срина не само доверието в себе си, срина и малкото икономика в страната, срина рейтингът на страната ни и накара всички Българи малко или много да се срамуват.

Така не постъпва един истински лидер, така не правят водачите. Истинският лидер трябва да вдъхне увереност и сигурност на своите последователи и те ще го последват, а Борисов направи обратното – създаде несигурни времена, съсипа бизнесът и Туризма, хората масово напускат страната ни за да търсят по-добър живот е тези два близо три милиона Българи в чужбина за кого да гласуват? Тук корпоративният вот и купените гласове заедно с гетата се контролира от ГЕРБ администрацията се държи изкъсо, но тези в чужбина бяха възпрепятствани да гласуват. Тях не могат да купят или заплашат и затова и резултатът е такъв!

Бай Тошо: Когато един човек е калпав – нищо не тава от него, народът казва: ”и пукната пара не струва” истината е, че за Борисов това е впечатлението по мое време той беше само шофьор и по ваше бе така, но дано поне някой катаджия му вземе книжката, че да спре да бяга и да се крие.

Време е да му се потърси отговорност, той вече е ненужен на западните си господари, ненужен е и на народът си и скоро всички ще странят от него, а това ще го изнервя все повече, защото всяко его е побеждавано от друго его, а Борисов загуби битката с Президента Радев, загуби и изборната битка, макар и да са първи загуби и битката със Слави Трифонов.

Деноминацията е в ход да се готви Фандъкова и другите по малките населени места.

Скоро ще започне да губи и влиянието си в регионалните структури и държавните ведомостта ще се учуди колко хора ще го предадат, защото партията му е изградена от предатели, а предателството е все едно да ти счупят ръцете – можеш да простиш, но да прегърнеш вече никога и това ще го самопостави в изолация.

Бай Тошо: Да ви кажа най-доброто място за изолация е затворът.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар