Бай Тошо: Ще има купонна система!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Ще има купонна система!


Ще има купонна система ви казвам, хайдутите изкрадоха парите и няма как на Големите хранителни вериги да угодят. Не го правят предизборно само да обещават, а купонната система е нова мутренска схема. По мое време имаше купони за хляб, бензин и някой стоки, защото бяха дефицитни, но държавата не ощети никой, а напротив намери начин да се справи с тази моментна ситуация. Сега обаче правителството служи на чужди интереси и трябва да даде поредният финансов тласък на чуждите хранителни вериги така Борисов и хунтата си плащат на Европа да ги крепи на власт. 80% от младите имигрират или живеят с надеждата да имигрират. 30% от старите измират и няма кой да прави обороти на хранителните вериги, а те искат само едно – да печелят.

Така Борисов ще пусне така наречените валчери за храна или както сме свикнали по мое време да казваме купони за храна, но хайде да се хванем на бас, че тези купони ще можете да харчите само в определи магазини не навсякъде така държавата дотира точно определени сектори, а за другите фалит и още безработица.

Тези вериги, които унищожиха родното ви животновъдство и фермерство тези същите, който смазаха зеленчукопроизводителите. Да, за тях става дума, дето принудиха да фалират месните преработватели от българската хранително-вкусова промишленост за да внасят боклуците от Европа, а сега трябва държавата допълнително да ги стимулира.

Помнете ми думата, аз Бай Тошо ви казвам, че един ден това ще стане ежемесечна практика или купони за хранителните вериги, или директно продукти от тях на калпак от населението.

Над 390 000 са пенсионерите с пенсия под 300 лева. Как оцеляват тези хора с по 10 лв. на ден, за какво са по-напред тези пари – за лекарства, ток, вода, парно или храна, за какво стигат тези десет лева ми кажете? Ще има купонна система просто Мафията се чуди как да направи по-голяма престъпна схема!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от Бай Тошо

Отидете горе