Борисов да е поставял някога венец или дори и едно цвете пред мемориал на български войници и герои?

в България

„Премиерът Бойко Борисов участва в церемония по поднасяне на венец на Мемориала на незнайния воин в Националния гробищен парк „Арлингтън“.

Това отбелязват различни медии.

Аз не знам точно по какви причини премиерът ни е трябвло да участва в тая церемония, тъй като в „Арлингтън“ са погребани тленните останки и на войници, които са воювали срещу България и българското население и са бомбардирали почти безпрепятствено цивилни обекти, убили са и са осакатили хиляди цивилни българи и са нанесли сериозни материални щети на обекти на наша територия, разположени далеч извън зоните на военните действия и обекти по време на Втората световна война.

Борисов близо 20 години се мотае във властта, а 10 от тях е министър-председател, но аз нямам спомен да е поставил не венец, ами дори и едно цвете пред мемориал на български войници и герои, дали живота си за България в не една и две войни, битки, сражения и други трагични събития, свързани с историята ни.

А може би така е по-добре?

Нека Борисов и подобните нему стоят далеч от светите места и българската памет.

Героите на България нямат потребност от почитта и цветята на Борисов.

Любо Кольовски, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*