Владимир Путин: Новите времена с нови заплахи

в Свят


Владимир Путин: Новите времена с нови заплахи. Русия намалява престъпността – грабежи, убийства, грабежи. Но броят на киберпрестъпленията расте значително.

През интернет работят не само финансовите измамници, но и тези, които искат да дестабилизират живота ни, използват подрастващите за собствена цел, призовавайки ги да извършват неправомерни действия. Това е нова заплаха и органите на реда трябва да се изправят пред нея толкова успешно, колкото престъпленията по улиците.

А държавата винаги ще защитава тези, които защитават спокойствието на гражданите. Руски полицай трябва да е символ на справедливост и сигурност. Владимир Путин постави нови задачи за Министерството на вътрешните работи и отбеляза вече значителен напредък в работата си.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар