Ексклузивно: Главният секретар на МВР и заместникът му хвърлиха оставки

в България

Ексклузивно: Главният секретар на МВР и заместникът му хвърлиха оставки Главният секретар на МВР и заместникът му подават оставки.

Това обяви самият гл. комисар Петър Тодоров на брифинг, след като полицай е с опасност за живота след тежка катастрофа с бус, превозващ мигранти край София.

Всеки ден наши колеги с телата си и с живота и здравето си спират мигрантската вълна.

Крайно време е за законодателни решения, които да покажат защита на нашите полицаи, които са на пътя. Това е поредният случай”, каза главният секретар на МВР.

Пред медиите главен комисар Петър Тодоров посочи, че е крайно време за законодателни промени за трафика на хора, които да увеличат наказанията за тази дейност.

„Всеки ден полицаите с телата си спират мигрантската вълна. Крайно време е за законодателни промени, които да им помогнат.

Законодателствното в момента е много либерално. При такова законодателство, което поощрява този вид бизнес, няма как резултатите да са различни.

Ние обучихме колегите, снаряжихме ги, но трябва законодателната власт да покаже, че ще пази полицаите“, заяви Тодоров.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар