Ето кой е убил красивата балерина в Турция

в Свят

Мъж, заподозрян за убийството на 20-годишна студентка и балерина в окръг Орду в Турция, която бе смъртоносно намушкана с нож пред дома ѝ на 3 декември, е направил самопризнания, съобщават "Хюриет дейли нюз" и Анадолската агенция.

Извършителят на престъплението Йозгюр Ардуч бе задържан от полицията, като у него бе намерено оръжието, с което е извършено престъплението. Мъжът е избягал от затвора на 1 декември. Той е признал при разпита в полицията, че е убил 20-годишната Джерен Йоздемир, студентка във факултета по Музика и сценични изкуства на университета в Орду.

Извършителят на престъплението е бил в затвора от 2005 г. с присъда за убийство. През 2018 г. той е бил преместен в открит затвор в съседния окръг Ризе, но е избягал оттам. След като бил задържан от силите на реда, мъжът бил прехвърлен в затвор в Орду. Впоследствие прокурори решили, че той показва "добро поведение" и бил преместен отново в открит затвор на 28 октомври. Ардуч избягал оттам на 1 декември.

Властите издали заповед за задържането му. Мъжът се укривал на строеж или в изоставени сгради, преди да извърши убийството на 3 декември. Пред полицията заподозреният признал, че е следил студентката близо 4 километра до дома ѝ и че искал да вземе чантата ѝ, но след като видял човек на прозореца на сградата, изпаднал в паника и намушкал с нож момичето, без да вземе чантата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*