Искаме българинът да гледа нагоре, а не отчаяно надолу, заяви Ивелин Михайлов от „Величие“

в България

Искаме българинът да гледа нагоре, а не отчаяно надолу, заяви Ивелин Михайлов от "Величие"

„От „Величие“ нямахме пари за лъскава кампания, но постигнахме висока ефективност, благодарение на посланията.

Очакваме всички българи да се обръщат към нас, когато попаднат на несправедливости, за нас е важна обратната връзка. Всички знаем как работи здравеопазването, МВР, съдебната власт, икономиката.

Опитват се да ни уверят, че всичко е наред, но истината е друга. По телевизиите не се показва как живеят хората по малките селца и малките градове. Има и друг живот, извън столицата“, заяви Ивелин Михайлов от формацията.

Той изтъкна, че мнозина политически конкуренти са останали изненадани от резултата, който постигна „Величие“.

„Нарекоха ни ютуб партия. Ами, добре – така да бъде. Не разполагахме с финанси за кампания. Важни са посланията, които стигнаха до хората. Нашата цел е българинът да гледа нагоре, да просперира, да бъде с високо изправена глава, а не да гледа с отчаяние надолу“, отбеляза Михайлов.

„Сглобката може да има по-голяма, невидима част, която ние сме решени да осветляваме. Настояваме за пълна прозрачност как се случват процесите в България и как се взимат решенията. Мога да дам пример – искаме закон, който да може изсветли на 100% финансирането на медиите.

Това би било една добра гаранция за демокрацията. Така ще е ясно кой стои зад медиите и кой лобира през тях. Много хора биха искали да знаят кой финансира двете големи частни национални телевизии“, заяви полк. Николай Марков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.