Киро изумен: С огромна скорост, само за 2 дни, се върнахме към стария модел, вече никой не ни търси

в България

Киро изумен: С огромна скорост, само за 2 дни, се върнахме към стария модел, вече никой не ни търси Само за 2 дни се върнахме към стария модел, заяви в кулоарите на парламента лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Вече 2 дни откакто служебното правителство на Борисов и Пеевски управлява. Какво виждаме за тези 2 дни – прокуратурата отново е бухалка, директно заплашва хора като главния секретар и второ изтича информация от прокуратурата към медиите, пише flashnews.bg.

Трето, всички кафяви медии и прокуратурата работят в координация заедно.
Четвърто, почнаха отново да ни плашат, че няма пари.

Пето, утре ще дадат само на половин милион пенсионери добавки, за останалите милион и половина пенсионери няма“, каза Кирил Петков.
„С огромна скорост, само за 2 дни, се върнахме към стария модел. Хубавата новина е, че имаме само 2 месеца този ужас, после отиваме на избори и хората ще изберат“, добави експремиерът.

„Ако има престъпление, да се разследва. Но няма никаква логика главен прокурор да казва „ако не си дадеш оставката, ще те разследваме“. Това вече е престъпление“, каза Кирил Петков по повод скандала с Живко Коцев.

Той разглежда скандала така:

„От една страна, имаме медийна кампания с кученца и пари. От другата имаме главен прокурор на държава, който казва „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“. Това само по себе си е безумно“

Служебният премиер никога не ни потърси за никакви разговори. Той си назначи Калин Стоянов. Дясната ръка на Стоянов го направиха главен секретар. Има абсолютна симбиоза с Пеевски и Борисов, наредиха си картите, за да има купен вот, коментира още Кирил Петков.

Прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати. Къде са доказателствата?, попита Атанас Атанасов, включвайки се след Кирил Петков.

Сигурен съм, че ще дойде време и ще се разбере какви са връзките на Калин Стоянов.

Убеден съм, че Живко Коцев не е участвал в престъпна дейност, 100% съм убеден.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.