Костадин Костадинов: Зелената сделка е смърт за българската икономика

в България

Костадин Костадинов: Зелената сделка е смърт за българската икономика Зелената сделка е смърт за българската икономика, ако не искаме сърцето на България да спре да бие, ТЕЦ-овцете трябва да продължат да работят, докато не се изчерпят залежите от лигнитни въглища в Маришкия басейн.

Това каза в Стара Загора лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който се срещна със симпатизанти в града, предаде БТА.

Според него залежи има до края на столетието, но има и много такива, които да продължат да се разкриват в посока към турската граница.

„Ние се обявяване не само срещу закриването им, но и за разкриването на нови“, заяви той. Лидерът на „Възраждане“ смята, че „хората, които подписаха Плана за възстановяване и устойчивост, трябва да влязат в затвора за национално предателство и за измяна на държавните интереси“.

„Европейският съюз в този си вид не може да продължи да съществува. Особено след като днес обявиха, че ще искат да се преразпределят печалбите на енергийните производители“, смята Костадинов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар