Митничари и ДАНС разбиха най-модерната фабрика за цигари, кой бос дърпа конците?

в България

Митничари и ДАНС разбиха най-модерната фабрика за цигари, кой бос дърпа конците? Страхотен удар на отдел „Оперативен контрол“ към Агенция „Митници“ и на спецченгетата от ДАНС – преди час служителите са разбили ултра модерна фабрика за производство на цигари, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от МВР.

Нелегалният цех вътре в град Севлиево бил оборудван с най-новите машини за обработка, свиване и пакетиране на нелегалните папироси.

В момента градът буквално е почернял от ченгета, по непотвърдена информация има арестувани.

Ударът на Агенция „Митници“ е толкова сериозен, че националното съвещание, планирано за 21 април, петък, е променено на 4 май, за да може повече хора да се ангажират с разследването, уточни информаторът на Narod.bg.

По думите му цехът, който се намира на територията на бившата митница „Свищов“, е със супер модерно оборудване за милиони лева, каквото скоро у нас не е откривано.

Фабриката е бълвала огромни количества папироси, което е видно и от криминалната хроника в региона – наскоро при съвместни действия на

Сектор „Оперативен контрол Свищов“ при ТД Митница Русе и ОД на МВР-Габрово за противодействие на разпространението на акцизни стоки

без бандерол са установени 2500 кутии – 50 000 къса цигари без български акцизен бандерол в автомобил край Севлиево.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*