Стефан Пройнов: Задържаха поредният фалшификатор

в България/История


Стефан Пройнов: Фалшиви монети, заготовки за изливането им и боеприпаси иззеха при спецакция. Задържан е 30-годишен мъж.

Специализираната полицейска операция е проведена в края на миналата седмица от служители в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и от Специализираното тактическо звено, съвместно с техни колеги от ТСБОП-Русе, Разград. Действията под надзора на русенската окръжна прокуратура са реализирани на територията на с. Червен, където са извършени поредица от полицейски и процесуално-следствени действия.

В хода им, на адрес на 30-годишен мъж в селото, са открити общо 957 готови неистински монети с номинал от 1 лев, 2 евро и 5 швейцарски франка, както и 16 заготовки за изливане на монети.

При предприетите допълнителни огледи на същия адрес и на още един в с. Червен, са намерени и иззети голямо количество боеприпаси, както и огнестрелни оръжия. 30-годишният мъж е задържан от служителите на МВР, привлечен е в качеството му на обвиняем и с прокурорско постановление му е наложена мярка за задържане срок до 72 часа. Под ръководството и надзора на прокуратурата работата по документирането на цялостната престъпна дейност продължава, както и издирването на други съпричастни към извършените престъпления.

Стефан Пройнов, експерт на антично и древно изкуство, борещ се с фалшификаторите пита: Колко тъп трябва да си за да лимитираш имитация на парични знаци и то действащи?

Младежът такива членове и алинеи го очакват, че ще им се завие свят на целият му род.

Източник: infomreja.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе