Богомил Бонев: Защо Помпео не признае, че е на хранилка в някоя голяма шистова компания

в България

Богомил Бонев: Защо Помпео не признае, че е на хранилка в някоя голяма шистова компания Всички бивши „главни секретари“ (по ПростоКиро) започват работа към някой енергиен бизнес.

Покойната Олбрайт се беше насочила към бивша Югославия, след като я бомбардираха с Клинтън.

Даже се изцепи веднъж, че не било справедливо в една страна да има толкова природни ресурси. Имаше предвид Русия. Трябвало да им се вземат и всички да ги ползват. Имаше предвид САЩ.

Това написа във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Снощи в изявление Кирил Петков нарече Майк Помпео „бивш главен секретар на САЩ“ и се обяви против идеята му България да разработва шистовите находища в Добруджа.

„Но думата е за нейния наследник Помпео. Защо просто не каже, че е на хранилка в някоя от големите шистови компании и да се свършва.

То в страната на неограничените възможности на корупцията и без това ѝ викат „лобизъм“,“, пише още Бонев.

В друг пост Богомил Бонев коментира и думите на Ивайло Мирчев от ДБ, който заявява, че „Ако трябва, енергийният министър да спи пред вратата на гръцкия, но да осигури слотове“ за танкерите с втечнен газ.

„Ти му обясняваш, че слотовете вече са купени и гръцкият министър не може да измисли нови, то рупа ли рупа.

Купени са, бе. Нека ДБ и ПП платят от джоба си за абсурдни цени от прекупвачите,“ коментира Богомил Бонев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар