Джамбазки като кандидат-кмет: Когато имате пиян, надрусан водач зад волана, ще имате и жертви на пътя (ВИДЕО)

в България

Интересно видео се появи във фейсбук профила на Теодор Михайлов, на което се вижда какво казва за „бруталните пияни шофьори“ Ангел Джамбазки по време на предизборно събитие от наскоро миналите кметски избори.

Видеото е от 16 октомври тази година, а евродепутатът е в ролята на кандидат за кмет на София, съобщават Госпдодари на ефира

По ирония на съдбата, изказването му е направено само месец и половина, преди да бъде хванат да шофира пил.

„Каквото и да си говорим, каквито и пътища да се правят, светофари и кръстовища, когато имате неправоспособен, неграмотен, необразован, пиян, надрусан водач зад волана, ще имате и жертви на пътя“, казва Джамбазки във видеото.

Още от Шоуто на Ангел Джамбазки: „Каквото и да си говорим, каквито и пътища да се правят, светофари и кръстовища, когато имате неправоспособен, неграмотен, необразован, пиян, надрусан водач зад волана, ще имате и жертви на пътя“На 16 октомври т.г. е в ролята на кандидат за кмет (в случая на неприкрита патерица на другия кандидат Фандъкова). Какво казва за бруталните пияни шофьори, месец и половина преди да бъде спрян и проверен за алкохол – във видеото. П.П. Довечера още въпроси за времето, промили, телефонни разговори, спътници, оръжия и може ли една 6-ца да е станала 0.

Публикувахте от Теодор Михайлов в Събота, 14 декември 2019 г.

А според нас човек, който гази законите на собствената си държава, не би трябвало да ни представлява в Европарламента.

Припомняме ви, че отнеха книжката на Ангел Джамбазки, след като беше хванат да шофира пиян. Случаят е от нощта на 7-ми декември, съобщава NOVA. Евродепутатът е засечен от патрули на КАТ в Самоков.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов коментира ситуацията. Той посочи, че Джамбазки сам е признал, че е употребил алкохол. Не се е възползвал и от положението си на евродепутат. Единственото, което е поискал, е да му бъде направена и кръвна проба.

„Той по никакъв начин не е използва това, че е депутат, изпълнил е всички разпореждания, дал е алкохолна проба с дрегер. След като е била положителна, той самият е пожелал да даде кръвна проба. Днес тя беше готова. Това е най-точният резултат по принцип. От нея става ясно, че промилите са под 1,2”, обяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Пред NOVA Джамбазки разказа, че е седнал зад волана с ясното съзнание, че преди това е употребил алкохол. След като полицаите го спрели, оказал съдействие.

„Приключих с тази работа. Или с карането, или с пиенето. Едното от двете”, посочи той.

Евродепутатът щял да прекрати и употребата на алкохол. Какво е пил, в този случай, той отказа да коментира.

„Абсолютно неправилна преценка, неразумно и безотговорно поведение от моя страна”, добави Джамбазки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар