Младежите в БСП: Призоваваме за още повече активни разговори с президентската институция

в България

Младежите в БСП: Призоваваме за още повече активни разговори с президентската институция Още през 2016 година Българската социалистическа партия за първи път издигна и подкрепи президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова.

Пет години по-късно отново ги подкрепихме, защото вярваме в интегритета им като държавници и отговорността им към българския народ.

Ние като членове на Младежко обединение в БСП активно сме работили за тяхното избиране. Продължаваме да вярваме, че избирането на Румен Радев за президент е най-правилният избор за България.

Подкрепяме започнатия диалог от страна на новото временно ръководството на БСП. Призоваваме за още повече активни разговори с президентската институция, които да закрият отворените между нас фронтове през изминалите години. В българската политика са необходими повече диалог и повече разум.

Вярваме, че президентът на Република България не е и никога не е бил враг на левите хора у нас. Именно заради това предвид политическата криза, в която се намира България, подновяването на тези разговори са не просто нужни, а наложителни.

Ръководството на Младежко обединение в БСП призовава за поемане на нов курс на вътрешно и външно обединение.

Вярваме, че само чрез много усилия, диалог, нови политики и нови лица можем да върнем лявото в България отново на върха, където заслужава да бъде.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.