Нешка Робева: ПП-ДБ се изложиха! Гласувайте, иначе вината ще е наша!

в България

Великата Нешка Робева с нетърпение очаква изборите, за да гласува.

Легендарната треньорка на „златните момичета“ мечтае не само за по-добро бъдеще, но и спортът отново да се развива у нас, както е било преди.

„Тъжно ми е, че вече не се дава шанс на младежите и не ги стимулират по абсолютно никакъв начин. Толкова таланти има в България, а никой не ги знае. Едно време не беше така“, с тъга споделя пред „Ретро“ Нешка Робева .

По думите ѝ всички хора трябва да гласуват, защото в противен случай вината за случващото в страната ни ще е наша.

„Аз си мисля, че на тези избори много от хората ще гласуват за ГЕРБ, защото ПП-ДБ се изложиха в очите на избирателите“, смята тя.

Робева е категорична: „Трябва най-после наистина да видим промяна и се моля този път нещо да се промени“.

Прочутата треньорка бе крайно емоционална, тъй като само преди дни навърши 78 години.

„Такъв живот живях, че видях и най-хубавото, и най-лошото. Но още от малка имах предчувствие, че един ден ще стана световна шампионка. Не европейска, не олимпийска, а точно световна шампионка. Всяка вечер казвах това на моите родители, които пристъпваха с леко недоверие, но и с разбиране към моята мечта. Те винаги са ме подкрепяли и са били до мен, както и треньорите. И заедно успяхме“, споделя великата българка.

Нешка Робева е не само треньор, но и вдъхновяващ лидер. Нейната мотивация, целеустременост и воля за победа се превръщат в пример за поколения гимнастички, които тя е обучавала и вдъхновявала.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.