Президентът Радев: В Народното събрание проникват тежкокорумпирани фигури с вълчи апетит

в България

Президентът Радев: В Народното събрание проникват тежкокорумпирани фигури с вълчи апетит Очаквам Централната избирателна комисия да следи за стриктното изпълнение на разпоредбите на Изборния кодекс.

Тя е отговорният орган, но трябва да бъде подпомагана от правителството. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Раднево.

Той присъства на тържественото отбелязване на 60-годишнината от обявяването на Раднево за град, предаде Нова телевизия.

„Тук вече не става въпрос само за някакви вътрешнопартийни драми и за предизборна кампания, а за съдбата ни като държава.

Ясно е, че ако едно общество продължава да се отнася с безучастие и да се снишава пред явните безобразия – то е обречено на разпад“, обясни президентът.

„В Народното събрание проникват тежкокорумпирани фигури с вълчи апетит да се разпореждат с държавните ресурси и със съдбата на българите“, допълни той.

„В момента партии и лидерите им са се съсредоточили да представят красиви проекти и програми, да, те са важни.

Но същите тези са се снишили и не смеят да се позиционират по този фундаментален обществен проблем“, каза Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.