Румен Радев беше избран като протест и може би трябва да се върне към това говорене

в България

Борисов е в ново настроение – по-уверен е и по-надъхан.

По всичко личи, че и срещата му с Тръмп е била успешна.

Последните няколко години нещата с икономиката на България са много добри, но това не се цени, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”, политологът Първан Симеонов, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл“.

Точно когато сме най-добре, е хубаво да се замислим за други неща като здравеопазване, гета и демографски проблеми. Румен Радев говореше, че сме самозабравени, но и двамата имат позиции. Радев остана основната фигура с рейтинг в страната.

Отварянето на конституционен дебат му дава едно ново самочувствие. Той се опитва да говори и на трите опозиционни езика от много време насам.

Последните няколко години дадоха да се разбере, че българския избирател мисли малко по-различно. Той не се влияе от много радикални промени, каза още той.

Да, търсят се промени, но българите искат хем да е нов, хем да мисли различно. Румен Радев беше избран като протест и може би трябва да се върне към това говорене, каза Симеонов.

Източник: Епицентър.БГ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар