Скоро режимът на водата ще се превърне от пернишки, в национален проблем

в България

На България са й необходими минимум 50 години, за да се възстанови от това, което й бе причинено през изминалите 30 години на несвършващ преход, и още 100 години след това, за да се цивилизоват българите и страната да се превърне в европейска държава с работещи институции.

В продължение на 30 години България се унищожава.

Затова много скоро режимът на водата ще се превърне от пернишки, в национален проблем. Ще бъде последван и от режим на тока. Инвестиции няма да има, както и си няма, а обезлюдяването на цели региони и засилването на емиграцията ще се наложат като трайна тенденция. Заедно с това и вносът на боклуци за горене и отравяне на въздуха.

Светло бъдеще тук не виждам. Поне не в близките 150 години.

Но пък американската посланичка Херо Мустафа се е научила да върти баница. Сега остава да я сервира на крака в сарая на Доган. Много бързо забрави клетвата си в Сената, включваща борба с корупцията, зачитане върховенството на закона и свобода на медиите в България. Оказа се обикновена баничарка, дори не рафинирана като Мадам В.

Стоян Тончев, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар