С тяхната Конституция по тяхната глава! Кирил Петков изпадна в истерия от кабинета Главчев, а Христо Иванов и Генерал Атанасов се изнизаха безмълвно с него

в България

С тяхната Конституция по тяхната глава! Кирил Петков изпадна в истерия от кабинета Главчев, а Христо Иванов и Генерал Атанасов се изнизаха безмълвно с него Калин Стоянов, Гвоздейков, дясната ръка на Сарафов – Мария Павлова и Мундров – който ще държи кодовере за изборните принтери, в кабинета на Главчев истерясаха Кирил Петков.

Той напусна демонстративно заедно с безмълвните Христо Иванов и Атанасов.

Калин Стоянов е провокация и обида в опита да се прикрият зависимости на този служебен кабинет, заяви Кирил Петков.

За Мундров Кирчо направо каза, че ги в взривил отвътре, а Гвоздейков бе публично изключен от ПеПе пред очите на ГЕРБ, ДПС и президента.

“Един служебен кабинет има най-високата цел, която трябва да постигне, са безпристрастни избори, където купеният вот да бъде ограничен максимално и това е най-важното.

Изборът на Калин Стоянов за нас е не само провокативно, а е обида в опита да се прикрият зависимости на този служебен кабинет. Имаме доказан купен вот на местните избори и изборът на този вътрешен министър означава за нас политическа наглост. Господин Мундров е министърът, подменен в последния момент от Мария Габриел. Той никога не беше дискутиран в листите с кандидати.

Двамата министри, от които ще зависят независимите избори, са изцяло отговорност на ГЕРБ с голямата опасност отново да имаме отново само хартиена бюлетина и да нямаме електронно гласуване и купеният вот да е със същите мащаби, в които го видяхме на местните избори. Така че не само сме възмутени, но и взривени от това предложение“, заяви Кирил Петков, съпредседател на „Продължаваме промяната“.

Кирил Петков допълни, че снощи е предупредил министъра на транспорта Георги Гвоздейков, че ако стане част от служебния кабинет, ще бъде изключен от партията. След изказването си от ПП-ДБ напуснаха консултациите.

Тошко Йорданов от ИТН допусна, че Петков не си е изял сутрешната доза пица.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.