Финландия с 4-дневна работна седмица, при 6-часов работен ден, а при нас 9-часов работен ден, при 5-дневна работна седмица

в България

Финландия залага 4-дневна работна седмица, при 6-часов работен ден, а в България правителството се подготвя за въвеждане на 9-часов работен ден, при 5-дневна работна седмица.

Който иска, нека работи и по 16 часа на ден, но има ли работодател, който е готов да плаща по 8 евро/час и 10 евро/час след 8-ия час?

Стресът и дългият работен ден не водят до качество и висока производителност на труда, а до рак, болнични, инфаркт и инсулт! И зле свършена работа! Но нашият диктатор това още не го е разбрал, нито фелдфебелът му Сачева.

За радост на дечурлигата и безводния апокалипсис, освен боклука на Европа, складираме и изгараме и боклука на Африка. Затова Нено Димов усърдно крие от медиите кои са фирмите-вносители.

Стоян Тончев, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар