СДС: Работата на опозицията е да „клати“ правителството. От предсрочни избори може да спечели само ГЕРБ

в България

Това е прецедент в българската история. За мен ареста на Нено Димов беше изненада.

Голямата загуба на вода идва от старата канализация.

Трябва да се търси генерално решение. Всеки би се ядосал, ако му спрат водата. Най-важните неща, които трябва да осигурим са достъп до ток, вода и чист въздух. Това заяви в предаване „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3 лидерът на СДС Румен Христов, предаде новини.бг.

„Не може да се прочетат всички документи, когато си министър. Често дори не може и даден министър да подпише всичко, което е необходимо. За прокуратурата последният, положил подпис на документ е виновен. Но преди това има експерти и администрация“, каза още той.

„Ареста на Димов не е добър за кабинета, но година преди избори не очаквам сътресения. Работата на опозицията е да „клати“ правителството. От предсрочни избори може да спечели само ГЕРБ“, коментира Христов вота на недоверие, внесен от БСП.

Припомняме, че вчера от прокуратурата съобщиха, че Нено Димов е обвинен (по член 219) за умишлена безстопанственост за водната криза в Перник. Той беше задържан в четвъртък и прекара нощта в ареста на Трето районно управление в София. Вчера той подаде оставка, след което му беше наложено и 72-часово прокурорско задържане. По-рано днес Специализирания наказателен съд остави Димов за постоянно в ареста. Нено Димов беше единственият действащ министър в демократичната история на България, който прекара една нощ в ареста. Задържането му се смята за безпрецедентно.

„За България е важна газовата връзка между България и Гърция. Два пъти по-скъп е газа в България, сравнен с този в Западна Европа“, заяви лидерът на СДС.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар