„Атака“ ще подкрепи вота, ако БСП направят мин. заплата 1500 лв. и мин. пенсия 500 лв.

в България

Във връзка с вота на недоверие към правителството, иницииран от БСП, от „Атака“ излязоха с официално съобщение, в което задават 5 въпроса към левицата като претендент за управлението на държавата, информира БНТ.

„Тези въпроси сме ги задавали към всички управляващи партии, включително и към сегашните управляващи от ГЕРБ.

Не сме получавали задоволителни отговори, но винаги сме се надявали този, който е на власт, да проявява разум. Заради липсата на задоволителни отговори днес ние не сме част от Коалиционния съвет, който управлява страната и взема решения“, допълват от „Атака“.

В момента има претендент за властта в лицето на БСП. Те внасят вот на недоверие, с който искат падане на правителството и съставяне на ново. По този повод „Атака“ пита:

1. Има ли БСП категоричното намерение да направи минималната пенсия 500 лв., а минималната заплата 1500 лв.?

2. Има ли БСП категоричното намерение да прекрати незабавно концесиите за добив на злато и да е в български ръце?

3. Има ли БСП категоричното намерение да закрие чуждите военни бази у нас?

4. Има ли БСП категоричното намерение да свали санкциите срещу Русия?

5. Има ли БСП категоричното намерение да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по време на турското робство, което „Атака“ предлага от 2005 г.?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар