Оттогава всички апартаменти купени от депутати са на символични цени

в България

Оттогава всички апартаменти купени от депутати са на символични цени Истината боли, знам! И ще боли.

Спомняте ли си как Цв.Цветанов обясняваше, господа другари, за покупката на луксозен апартамент в който се влиза с асансьор? Отивал на работа човека, като шеф на МВР, на милиционери де, и вижда от прозореца на луксозната си лимузина една голяма изкопана дупка.

Питал минаващите хора каква е тази дупка и те го насочили към продавачите на мечти. А те като го видели, много му се зарадвали и му продали „на зелено“ едни 700 квадратни метра апартамент, на цената на панелна боксониера в Люлин. Ей тъй, да върви далаверата и за късмет!

Не знам дали забелязвате, но оттогава всички апартаменти купени от депутати са на символични цени, непознати за плебейската електорална маса.

Който и да строи апартаменти в България, види ли депутат – възрожденец или негов враг, веднага му подарява по няколко апартамента.

И винаги го пишат купен на кредит, на символична цена. Заради укриване на данъци, де, а може и по друга – депутатска причина.

Да си има депутатинът апартаменти! И да живее България. / Николай Марков

Daniel Bojilov: Та с апартаменчето на бай Ганев нещата станаха като при Цуцко навремето.
– От къде взехте парите?
– От жената.
– А тя от къде ги взе?
– От шкафа.
– А кой ги сложи в шкафа?
– Аз.
– А вие откъде ги взехте?
– От жената.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар