Радев: Борисов да каже къде отидоха чувалите с парите от неговите магистрали и защо се разпадат

в България

Радев: Борисов да каже къде отидоха чувалите с парите от неговите магистрали и защо се разпадат
Президентът Румен Радев отговори на Бойко Борисов, който каза, че служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай, и че това е диктатура.

“Аз не искам да слизам до нивото на говорене на г-н Борисов. Ако някой трябва да обвиняваме, че той отново започва да говори по този начин, това са Петков, Василев и Христов Иванов, които му подариха индулгенция и легитимация.

И възможността да говори отново по този начин. Може би в своята изнеженост г-н Борисов наруши един стар принцип – че в дома на обесения не се говори за въже”, каза Радев пред журналисти.

“Чудя се как отново повдига въпроса за магистралите. Кои магистрали?


Преди да е дал ясен отговор на въпроса къде отидоха чувалите с парите от неговите магистрали,защо магистралите му се разпадат, защо хвърлянето на асфалт е било като за камуфлаж, което доказаха всички извършени проби. Вие сами нарекохте това грабежа на века”, добави държавният глава.

“Проектът за промени в конституцията е част от настъплението срещу демокрацията”.

Така президентът Румен Радев коментира внесения проект за изменения в конституцията на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС.

“Под силата на обществения натиск правораздавателните органи най-сетне реагираха адекватно на недопустимото варварско деяние в Стара Загора и аз мисля, че обществото ни трябва да продължи да оказва своя натиск”, каза той за случая с пребитото и нарязано с макетно ножче 18-годишно момиче.

“Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите промени в конституцията с точно това зловредно деяние, което се случи в Стара Загора”, каза президентът. Той добави, че са нужни промени в различни закони, които да поставят ясни критерии за престъпленията и тежестта на наказанията.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар