Костадин Костадинов: Защо, на фона на очертаващата се зловеща енергийна криза в страната ни, не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлодуй“?

в България

Костадин Костадинов: Защо, на фона на очертаващата се зловеща енергийна криза в страната ни, не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй"?

Костадин Костадинов: Понеже все повече хора ме питат защо, на фона на очертаващата се зловеща енергийна криза в страната ни, не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлодуй“,

се налага да отговоря нагледно на всички.

No photo description available.

Уважаеми сънародници, когато 1, 2, 3 и 4 блок на нашата атомна централа бяха затворени по заповед на Европейския съюз, веднага след товя последва и втора заповед от Брюксел – цялото оборудване да бъде нарязано за скрап. За скрап!!!

No photo description available.

Защо икономиката на Германия е в криза?

Силен откат. Как санкциите срещу Русия унищожават икономиката на Италия?

Разбира се родните мошеници все пак са успели да врътнат някоя и друга далавера, продавайки някои елементи от оборудването на Чехия, но като цяло огромната част от здравите и прекрасно работещи реактори беше нарязана за старо желязо.

Оборудване за стотици милиони, да не кажа и няколко милиарда дори, беше нарязано, за да се изкарат от него няколко милиона.

Причината – за да не може един ден, когато България отново започне да се управлява от българи, пак да пуснем блоковете. Разбирате ли какво национално предателство беше извършено с влизането на страната ни в ЕС?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар