2020 година в България започва със смърт на журналист. Версията за смъртта и е счупен врат

в България

Сутринта ми изпратиха публикация, че Силвия Зурлева е починала.

Бог да я прости!

Много е тъжно, когато умират млади хора.

Забелязвам, че усилено се лансират две версии като причини за смъртта – нещастен случай или инфаркт, като се подчертава, че причината не е насилие.

Защо?? Защо така правите, все едно се застраховате! Защо МВР пуска прибързани версии без аутопсия?

Може да не е инфаркт или падане по стълбите на старинна къща, а спукан апендикс!

Защо МВР иска хората да не вярват на полицията? Защо МВР няма качествени пиари, с мозък в главата, а калинки, които богатеят със „заплати“ от сайтове срещу „изпреварваща информация“? Която е на 99% недостоверна!


Защо 2020 година в България започва със смърт на журналист, дългогодишен шеф на телевизия, който знае всички бакии на политическата мафия, олигархия и прокуратурата?

Защо? Защо? И до кога?

До кога смятате да ги търпим???

Стоян Тончев, Фейсбук

Между другото нелепа е смъртта на известната журналистка и бизнесдама Силва Зурлева, която тази сутрин бе намерена мъртва от съпруга си до стълбите на къщата им в гърменското село Ковачевица. 61-годишната жена паднала по стълбите и при падането счупила врата си. Смъртта и е настъпила мигновено, пише Struma.com.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар