А1 предлага специална оферта за представителите на малкия и среден бизнес, която да им позволи да работят от дома

в Новини

Предложенията включват различни комбинации от лaптоп или тaблет, Netbox за интернет свързаност и Office 365. Достъпът до интернет, включен в пакета, е неограничен, независимо в коя точка на България се намира клиентът. Пакетната yслуга е особено подходяща за работещите в населени места с ADSL, LAN или без алтернативна свързаност.

Офертата включва 50 GB данни на максимална скорост, като през първия месец клиентите получават допълнително още 25 GB безплатно. Инсталацията не изисква посещение от IT специалист или техник, което позволява на хората да се оборудват сами, спазвайки препоръките за стриктна социална изолация.

Представителите на малките и средни фирми могат да избират от списък с безплатно предоставяни от А1 устройства от водещи производители като Acer, Asus, Dell, Prestigio и Toshiba. В допълнение, те могат да се възползват и от Office 365, с който документите им се съхраняват в облачна среда. При рaбота с Office 365 от А1 клиентите получават достъп до включените в него софтуерни продукти, които могат да използват на до 5 компютъра, както и 1 ТВ пространство за съхранение на файлове.

Освен специални оферти като настоящата, А1 провежда и кампания за дигитална солидарност, която включва редица мерки в подкрепа на клиентите в кризисната ситуация: достъп до безплатни ТВ канали, бoнус от 10 000 МВ мобилен интернет, безплатен трафик към плaтформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в ЕС и 50 безплатни минути за разговори извън ЕС за абонатите в роуминг и безплатно решение eyeson за видео конференции за работещите от дома. А1 oбяви също, че ще дарява по 1 лев за всяка сметка, платена онлайн през мобилното приложение Моят А1 и портала Моят А1 на сайта на компанията, към дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за преодоляване на епидемията от коронавирус.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални yслуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани yслуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни yслуги, собствена плaтформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни yслуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар