Бай Тошо ви казвам, че Комунизмът бе едно недоносче, но Демокрацията се оказа уродлива форма на робство!

в Бай Тошо/България


Бай Тошо: Тази Дисциплинирана Демокрация май ще донесе само ред и дисциплина, а за човешките права и демократични ценности и дума няма да може да става. Обвинявахте Комунизма и Диктатурата, а Новият световен ред накъде върви? Ще привикнете към всякакви ограничения. Ама имало закон и закони, да ще има разпоредби с по-голяма сила от законите. Та за какво ви е тази конституция след като никой не я спазва? Ограничения и пропускателни режими, задължителни норми на поведение и чипове за контрол като всичко това през призмата на новите диктатори все повече заприличва на фантастичен филм на ужасите. Така е, моралът и национализмът са забранени, родолюбието и семейните ценности са подменени, фолклорът и традициите, в които е скрит кодът за оцеляване на всеки един народ се подменя и забранява! Край с идентичността на човекът, вярата и културата, край с идентичността на нациите, идва новото световно семейство, в което всички ще сте еднакви РОБИ.

Страхът се подклажда, редът е за едни, а за другите – елитите има друг паралелен свят за който вие няма да знаете. Политиката на геноцид и изтребление се налага със сила и цензура, а изтреблението на населението във всички точки на света върви с пълна сила. Фалшивите новини ще казват истината, а истината ще бъде само тази, която ги устройва.

По мое време България имаше стандарт, в който можехте да отгледате и изучите децата си спокойно. Доходите не бяха големи, но стигаха на всяко семейство спокойно да покрие нуждите си и всички имаха спестовни влогове, а днес всички сте в стрес, паника и заеми.

Днес страхът е сковал сърцата ви, а за бъдещето ви само тревожни мисли ви обземат. Аз Бай Тошо ви казвам, че Комунизмът бе едно недоносче, но Демокрацията се оказа уродлива форма на робство. Обвинявахте ме, че по мое време имаше ред и дисциплина, но тя бе съпътствана със самодисциплина и морал като поведение на обществото, а днес какво е, къде е моралът, къде е обществото?

От народна република се превърнахте в една обезлюдена територия, в условие на геноцид и робство оцелявате, който както намери.

Виж още публикации на bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар