Бай Тошо: Дисциплиниране на Демокрацията

в Бай Тошо

Бай Тошо: Дисциплиниране на Демокрацията Малко по малко ограниченията се превръщат в норми, правилата се променят в навици.

Така действа законът на привикването – бавно моделира вашият бит и живот.

Демокрацията като носител на свободата ви донесе нов модел на живот, ред, дисциплина, ограничения, закони и повече контрол. Какво стана с Демокрацията?

Една наша другарка заяви, че Демокрацията ни е отнела много, но тази Демокрация ще ви отнеме всичко. Леко по-леко вълна след вълна контролът над вас.

Аз бай Тошо Ви казвам добре е да има ред и дисциплина, но е добре всички закони и правила да са в услуга на народа за добруването на нацията.

Грижата за хората трябва да бъде приоритет на държавата номер едно, а като гледам държавата се грижи само за мафията, а на мафията не им пука за вас!

Демокрацията я превърнаха в диктатура – дисциплинирана Демокрация или накратко Демокрацията, която ще ви отнеме всичко на вас и на децата ви.

Виж повече на Бултаймс Инфо

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар