Бай Тошо: За всичко са виновни комунистите!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: За всичко са виновни комунистите!


Тези гадове строяха санаториуми и болници и ни караха на сила да ходим там, вярно безплатно! Тези комунисти бяха толкова лоши към децата – строяха детски градини и училища и там насила затваряха децата през денят и ги храниха дори за да могат родителите им да ходят да работят за да строят нови заводи и комбинати, цехове и още добри хора да им работят.

За всичко са виновни комунистите, те образоваха на сила дори учителите биеха децата като нарушаваха истанбулската конвенция. Наказваха ги и ги караха да се обличат с униформи, да бъдат еднакви и да не могат да изразяват своята полова същност – момичетата с мантии, а момчетата с костюми, а другите какво ставаше с тях с третият пол и всички извратени форми на съзнанието в обърканите опаковки?

Те бяха игнорирани. Никаква толерантност нито полова, нито расово етническа, което си противоречи с всички европейски ценности. Виновни са комунистите за това, че ви караха да ходите на море и на планина, на почивка всяка година с карти за записване към разни хижи, санаториуми и балнеолечения. И всичко това най-вероятно за да им върви туристическият бизнес.

За всичко са виновни комунистите – за чистите храни, за построените блокове и улици, за това, че електрифицираха селата и дори за тези огромни комбинати, в които работиха хиляди човека! Виновни са, че нямаше безработица така те унищожиха съревнованието помежду хората – те не са амбициозни и не гонеха кариера, ако имаш в родата комунист добре, ако нямаш по-добре.

Тепърва ще излиза истината за комунистите как от държава с 7 милиона нарасна на държава с над 9 милиона, това си е геноцид и изтребление според конвенцията за правата на човека, а сега какво? Мерки, норми, закони, вериги, очакват ви още и още радости демократични като важното е да сте послушни и да отговаряте на стандартите на общността. Бай Тошо: И помнете за всичко са виновни комунистите!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар