Бай Тошо: Как България оцеля 1300 години без Запада?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Как България оцеля 1300 години без Запада?


Как България оцеля 1300 години ли, с държавническо мислене и отстояване на Българското с чест и гордост! Нима не сме в Европа преди нея? Нима тази държава не бе сътворена със силна армия и с меч не изковахме съдбата си? По мое време имахме такава армия, че никой не смееше да ни се противопостави. Нима нямате славна история, с която да се гордеете като народ, че сте свели глави?

С нас са се съобразявали и гърците, и Византия, а в Римската история има 12 императори с Българска кръв и потекло. Сега отнеха ви гордостта, а спортните отличия са силно занижени! Не правите събори и сборове, а фолклорът е подменен с чалга.

Духовността ви е убита, а новите ценности са против моралните норми от моето време. Учителите – будителите не будят нищо и не се създават личности в училищата, а зомбита неуки и неграмотни. С тези деца не можете да изградите нито силна икономика, нито силна държава. Здравеопазването вече не е приоритет и народът гине. Земеделието е за износ, а изхранването е въпрос на внос с неясно качество на продуктите. Изсичате горите, замърсявате язовирите и реките, отравяте бъдещето си, как да има здрави хора като недрата на земята е погълнала боклукът на Европа?

Превърнахте раят в бунище и никой не ви пита може ли, не може ли! Не сте народ вече! Земя напоена с кръв днес се превръща в територия населявана от един изчезваш вид! Как малко Гордост не ви остана, как капка милост за вас си нямате дори? Дори махнахте и паметника за 1300 години България, а сега махате и България в едно обединено европейско семейство само дето ние сме задният двор за боклуците и отпадъците. Бай Тошо: Срам ме е, ние от бедна държава изградихме силна социална и икономически независима страна на народа, но вие позволявате да изчезнете като народ и нация, а скоро и от картата на света!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар